22. ročník tradiční Marokánky

Rok uběhl jako voda a už jsme se sešli opět a na předváděcí akci „Marokánka", kterou každoročně pořádá společnost KUHN-BOHEMIA a. s., výhradní dodavatel strojů KOMATSU a strojů AMMANN.

Tentokrát probíhala až koncem dubna, začátkem dubna se konal mezinárodní stavební veletrh Bauma Mnichov, kde společnost Komatsu předváděla to nejlepší a nejnovější ze svého výrobního programu a zástupci KUHN-BOHEMIA zde nemohli chybět.

Novinky Komatsu

Na Marokánce měly vystavovatelskou premiéru nový rýpadlo-nakladač WB93R-8 a nová řada kolových rýpadel – hydraulické kolové rýpadlo PW98MR-10 a kolové rýpadlo PW148-11. Vystaveny byly tradičně minirýpadla PC09, PC26MR-3 a PC55MR-5, smykem řízený kompaktní nakladač SK820-5, pásové hydraulické rýpadlo PC88MR-10, kolový nakladač WA100M-8, pásové hybridní rýpadlo HB215LC-3, pásové hydraulické inteligentní rýpadlo PC210LCi-11, pásový dozer D61PXi-24, kolový nakladač WA380-8 a hutnící válce AMMANN, ASC 150, ARX45.

Další vystavovatelé

Novinkou zde bylo iDig řešení pro rypadlovou nivelaci od firmy Lopota s.r.o. Díky nivelaci iDig Touch v každém okamžiku vidíte, kde se právě nachází břit / zuby lžíce vašeho rýpadla.

Příslušenství a doplňky ke stavebním strojům nabízely již tradičně firmy pewag Czech s.r.o., Tamtron s.r.o., Pneu-Truneček s.r.o., Noka s.r.o., Topcon s.r.o., Berner spol. s r.o. Komunální techniku zastupovala firma Agrometall s.r.o., manipulační techniku Palfinger a Palift vystavovala firma KUHN MT s.r.o. a malou stavební techniku firma VMP. Firma CZ SCREEN s.r.o. předváděla minitřídiče společně s malými nakladači Avant od firmy Avistech. Služby nabízely známé leasingové společnosti SGE Equipment Finance.

Testování strojů

Zástupci společnosti KUHN-BOHEMIA se ochotně věnovali zákazníkům a vysvětlovali chod a použití každé stroje. Někteří zákazníci si se zájmem zkoušeli stroje, zvláště nejnovější hybridní rýpadla, „inteligentní" rýpadla a dozery vybavené nivelačním systémem TOPCON. Měli také možnost se blíže seznámit se systémem Smart Construction, který nabízí monitoring pracovního terénu pomocí dronu.

komatsu

Marokánka se těší velké oblibě mezi zákazníky, důkazem toho je že se sem každoročně vrací. Zkrátka Jiří Bosák, vedoucí pardubické pobočky KUHN-BOHEMIA a hlavní organizátor této akce, umí zákazníky na stroje Komatsu přilákat.

kuhnbohemia

Z Marokánky

Vladimíra Štěpánková

Vydavatelka a šéfredaktorka časopisu LOMY A TĚŽBA

Email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Back to top