Společnost GRANITA s.r.o. staví na šikovných lidech a strojích Cat®

Flotilu strojů východočeské společnosti GRANITA s.r.o., která se zabývá těžbou a zpracováním kameniva, posílily tento rok hned dva velké stroje výrobce Caterpillar, kolový nakladač Cat® 980 M a pásové rýpadlo Cat® 336F L XE. Tyto stroje patří momentálně k tomu nejlepšímu, co může oficiální prodejce stavebních a těžebních strojů Cat® v České republice, společnost Zeppelin CZ, těžařům nabídnout.

Více...

PORTAFILL

Píše se rok 2017 a jedna z hlavních pracovních jistot je v oboru stavebnictví. Lidé budou stále stavět, ale také stále demolovat. Ke každé stavbě jsou vždy nutné složky kameniva, zeminy, nebo dnes používaného recyklátu. Jenže tyto složky, které lze využít, vycházejí z nějakého prvotního stavu materiálu. My Vám nabídneme mechanizaci, která Vám prvotní materiál zpracuje na Vámi požadovaný produkt a to ještě za hubičku...

Více...

Letošní Cat TATRA Roadshow přilákala více než 1200 hostů

Stavební i těžební stroje Cat®, nivelační a měřičské technologie TRIMBLE od společnosti SITECH CZ nebo nákladní vozy TATRA – to vše bylo k vidění na letošním Cat TATRA Roadshow 2017. Květnové předváděcí akce firem Zeppelin CZ, SITECH CZ a TATRA TRUCKS přilákala do pískoven v Poddunajských Biskupcích, v Hrušovanech u Brna a ve středočeských Ledčicích více než 1200  hostů.

Více...

Nová centrála skupiny KUHN v Čestlicích u Prahy

Začátkem června proběhlo slavnostní otevření nového areálu, který je sídlem pražských poboček společností KUHN-BOHEMIA a.s. (výhradní prodejce stavebních strojů Komatsu v ČR) a KUHN-MT s.r.o. (výhradní distributor automobilových hydraulických jeřábů Palfinger na českém trhu). Areál vyrostl hned u exitu 8 dálnice D1 za necelých deset měsíců.

Více...
Back to top