SANY a BAUMA 2019

Pro společnost SANY byla letošní Bauma nejúspěšnější v historii. Předvedena byla kompletní evropská paleta pásových rypadel, která zahrnuje 12 modelů od 1,6 do 60 tun provozní hmotnosti.

Představeny byly také 3 nové prototypy, a to prototyp 8 tunového minirypadla s mimoosým kopáním a kompaktní zádí označeného jako SANY SY80U a nové kompaktní 15-ti tunové pásové rypadlo SY155U, které zaujme ve své kategorii velmi důležitou pozici a bude konkurenceschopným protivníkem. Důležitým mezníkem pro SANY v Evropě se stal prototyp kolového rypadla SANY SY155W, které bude vůbec prvním kolovým rypadlem SANY s provozní hmotností 15 tun. Poháněné bude motorem Deutz, splňující již nejnovější emistní normu Stage V, pojezdem ZF, hydraulickým systémem Bosch Rexroth a děleným výložníkem.

Na Baumě bylo představeno i demoliční rypadlo SY 6028 HRD s dosahem 28 metrů, které bylo na trh uvedené již v loňském roce. Společnost SANY prezentovala také neméně důležité stroje v evropské kategorii a to přístavní stackery a heavy duty forklifty, stejně tak jako pásové a mobilní jeřáby.

Českou republiku na stánku SANY reprezentovali zástupci společnosti CARACAL MACHINES s. r. o., kteří si pochvalují, jak se rodina strojů SANY v Evropě od poslední Baumy rozrostla. "Primárně si ceníme neustálých investic do vývoje nových i stávajících strojů při zachování výborné kvality. Jedině tak dostojíme záruky 5 let nebo 10 tisíc motohodin a spokojenosti našich zákazníků", uvedla jednatelka společnosti Eva Kalcovská.

Z Baumy

Vladimíra Štěpánková

Vydavatelka a šéfredaktorka časopisu LOMY A TĚŽBA

Email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Back to top