SANY pro Velkolom Čertovy schody

Koncem března dodala společnost CARACAL MACHINES s.r.o. pásové rypadlo SANY SY335C firmě Autodoprava Chalupecký s. r. o., která zajišťuje nakládku a odvoz výklizových materiálů z aktivních lomů společnosti Velkolomu Čertovy Schody, akciová společnost.

SANY SY335C

Rypadlo je osazeno šestiválcovým ISUZU dieselovým motorem AL-6HK1X o výkonu 210 kW při 1900 otáčkách za min., a o objemu 7,8 litru. Provozní hmotnost stroje je 35,5 tuny, průtok hydraulickými čerpadly 2x380 l/min a kapacita lžíce 2,15 m3 kvality XHD od společnosti Renomag. Tento typ se vyznačuje prostornou kabinou, příznivou spotřebou okolo 20 l/mth, kvalitními komponenty - spolehlivými ISUZU motory, hydraulickými systémy KPM Kawasaki a zesílenou strukturou stroje. Záruka rýpadla je 5 let nebo 10 tisíc motohodin. Tento model byl zároveň prvním strojem umístěným na český trh v roce 2016 v uhelném povrchovém lomu ve Vršanech a i dalších osm kusů těchto modelů se doposud vyznačuje naprostou bezporuchovostí.


Společnost CARACAL MACHINES s. r o. je výhradním dovozcem a dealerem stavebních strojů SANY a dovozcem švédských tiltrotátorů engcon pro Českou republiku. Nabízí nové i použité stroje a zajišťuje jejich servis. Provozuje také půjčovnu Caracal Rent a nabízí zapůjčení stroje i s obsluhou.

Z Velkolomu Čertovy schody

Vladimíra Štěpánková

Vydavatelka a šéfredaktorka časopisu LOMY A TĚŽBA

Email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Back to top