Spolehlivá ponorná čerpadla s dlouhou tradicí

Firma HOMA Pumpenfabrik je v oblasti zásobování vodou a čerpání odpadních vod úspěšně činná již více než 50 let. Z původní řemeslné dílny se firma rozrostla na podnik s celosvětovou působností, která má dnes zastoupení ve více než 40 zemích. V Česku firmu zastupuje společnost HENNLICH, která je dlouhodobým partnerem mnoha odvětví průmyslu.

Dlouholeté zkušenosti ve stavbě elektromotorů a čerpadel jsou základem výrobního programu, se kterým HOMA zaujímá vedoucí pozici při dodávkách ponorných čerpadel.

HOMA konstruuje a vyrábí čerpadla a míchadla pro rozmanité použití, s motory pro různé otáčky, napětí a frekvence, rovněž s hydraulikou pro rozdílné potřeby nasazení. Od konstrukce v nejnovějších 3D systémech přes plnoautomatická obráběcí centra ve výrobě až po počítačem řízenou zkušební stanici čerpadel slouží nejmodernější technika pro vynikající technický standard našich výrobků.

Spektrum použití sahá od domácího čerpání odpadních vod přes použití na stavbách a odčerpání povrchových vod až po zařízení komunálních a průmyslových čistíren odpadních vod. Do výrobního programu patří také armatury a elektrické a elektronické regulační a kontrolní přístroje pro spolehlivý chod zařízení.

www.hennlich.cz/hydro-tech

Text a foto: Hennlich s.r.o.

 

Back to top