BAUMA 2019 je „za dveřmi" 8. – 14. dubna 2019

Největší svátek stavební techniky, veletrh BAUMA 2019 Mnichov se blíží. Své brány otevře návštěvníkům již 8. dubna.

Tradičně největší výstavní plochu cca 14 000m2 bude mít domácí společnost Liebherr. K hitům bude určitě patřit v současné době nejdelším rychle-stavitelný jeřáb ve své třídě Liebherr 125 K. U obrovských kolových nakladačů XPower® bude Liebherr prezentovat inteligentní asistenční systém.

Stroje amerického výrobce Caterpillar tu jako vždy obsadí jednu z největších expozic halu B6 a venkovní expozici půjčovna strojů Zeppelin Rental. Caterpillar předvede osvědčenou techniku i horké novinky. Mezi ně patří i Cat D6 a D6 XE, dvojice nových dozerů v modelové nabídce (více na str.10).

Prezentace novinek v oblasti strojů, technologií, servisních i finančních služeb japonského výrobce KOMTASU se odehrají v hale C6 a na demo ploše. K vidění budou více než tři desítky strojů. Velké těžební stroje budou kromě 400tunového těžebního rypadla PC4000 zastoupeny dvojicí nových pevných damprů s typovým označením HD465-8 a HD605-8 a představen bude nový model rýpadlo-nakladače WB93R-8.

Pod sloganem „Building Tomorrow" se na ploše více než 8 000 m2 představí to nejlepší z portfolia firem Volvo Penta, Volvo Trucks a Volvo Financial Services, a to první elektrohydraulické kompaktní kolové nakladače a kompaktní pásová rýpadla. K vidění bude například nové 20tunové pásové rýpadlo EC200E. Venkovní areál pak slibuje nevídanou akční show se stroji.

Stroje čínského výrobce SANY budou na stánku FN 620/9 budou zde představovat pásová rýpadla od 1,8 – 50 tun, např. pásové rypadlo SANY SY 265C, kolová rýpadla a kolové nakladače.
Svou premiéru bude mít také na veletrhu Bauma vůbec největší pásové rýpadlo KOBELCO japonského výrobce s typovým označením SK850LC-10E. (stánek FN 1016)

V typickém „rodeo-stylu" se divákům představí komplexní portfolio strojů a služeb výrobce CASE. Stánek FN 817, sdílený společně s firmou IVECO, nabídne divákům celkem 15 strojů CASE a čtyři vozidla IVECO. V sekci „Těžba" bude k vidění například sestava kolového nakladače CASE 1121G s nákladním vozem IVECO Astra HD9.

K vidění bude mnoho dalších stavebních a těžebních strojů a další techniky z celého světa.

Prostřednictvím našeho časopisu Vás zvou firmy k návštěvě jejich stánku na Baumě 2019.

Samozřejmě nebudou chybět akční demo akce a různá show, takže se máte na co těšit.

(red)

Foto: Archiv Messe München

Další články z této kategorie

« Editorial 1 / 2019
Keestrack na výstavě Bauma 2019 »

 

Back to top