Editorial 1 / 2017

Vážení čtenáři, zdá se, že jaro nás bere přímo útokem. K nemalé radosti bruslařů, hokejistů, ale i rybářů - dírkařů roztály silné ledy na řekách a rybnících. Pomalu končí i zimní radovánky na horách, plesová sezóna a pryč je i masopustní veselí.

S novým rokem přicházejí vždy nové trendy módy a designu nejen v oblečení, účesech, brýlích, ale i v technických odvětvích zvláště v automobilovém průmyslu, jak je každoročně možné vidět na Autosalonu v Ženevě.

Firmy se předhánějí v nabídkách, předváděcích akcích a slevách. Nabídky jsou vskutku lákavé a je jen na nás, jak ustojíme tlak a nepodlehneme jim.

V letošním prvním vydání Vám nabídneme také design těžební a stavební techniky a novinku terénní auta. Přinášíme reportáž z DEMO TOUR 2017, která se konala ve vápencovém lomu v Brně v Líšně. Dozvíte se zajímavosti o historickém dolu Kovárna v Obřím dole v Krkonoších, o nejdelší a největší řece Mekong ve Vietnamu a připomeneme 110. výročí značky Praga.

Pozveme Vás na 20. Marokánku a na odborné konference a semináře do Brna, Ostravy, Púchova, Sepetné, Tuchlovic a na evropské veletrhy do Polska, Německa ad.

Přeji Vám krásné jaro a dobrý výběr či rozhodování v čemkoli a „pozor na slevy".

Na viděnou na některých z akcí

Vladimíra Štěpánková

01

 

Další články z této kategorie


Ford Ranger: Stvořen pro dřinu v dolech »

 

Back to top