Editorial 2 / 2020

Vážení čtenáři, letošní léto, vzhledem k celosvětovým virovým opatřením, kdy bude omezené cestování, můžeme využít k většímu poznání naší krásné české země.

Ať jste milovníci hor, cyklistiky, historických památek či dobrého vína nebo vodních radovánek, vše tu najdeme. Šumava, Pálava, Krkonoše, Vltava, Berounka, Beskydy, Česká Kanada, Prachovské skály, Baťův kanál ad. - každý kout naší republiky, má rozhodně své kouzlo.

Jedním z krásných míst je určitě Lednicko-valtický areál, který zde zanechal slavný rod Lichtenštějnů. Areál je se svými historickými objekty, zahradní architekturou, rybníky a sítí cyklistických tras, považován za nejrozsáhlejší, člověkem uměle vytvořené území Evropy a je také zapsán na seznamu památek UNESCO.

I když bylo zrušeno nebo odloženo plno demo akcí, výstav, seminářů a konferencí, stavební a těžební průmysl se nezastavil.

V tomto vydání se dočtete o inovačních monitorovacích technologiích, nových typech nakladačů a rýpadel, převodovek a provozních náplní strojů. Přiblížíme Vám nákladní lanovou dráhu v Černém Dole, dozvíte se, co to je Talbot a proč byla postavena vodní nádrž Klíčava. Také Vás pozveme na zajímavé výstavy do regionálního muzea v Jílovém.

Doufám, že toto zvláštní období prožíváte, jak nejlépe to jde a že jste všichni zdraví a těšíte se na příjemné letní dny v naší české kotlině.

01

Mějte se dobře a na setkání s Vámi se těší

Vladimíra Štěpánková

.

Další články z této kategorie


25 let firmy RVS Chodov, s.r.o »

 

Back to top