POWER support s.r.o.

POWERsupport, s.r.o. je společností navazující na dlouholetou činnost společnosti POWERSCREEN ČR s.r.o.

My jakožto bývalí zaměstnanci jmenované společnosti jsme vyhodnotili jako nejvhodnější řešení pokračovat v činnosti, kterou dobře známe samostatně a zajistit pro Český a Slovenský trh kvalitní podporu servisní péče, dodávek náhradních dílů, spotřebního materiálu a dodávek nových technologií ze skupiny POWERSCREEN. Pod novou obchodní značkou již pracujeme čtyři měsíce a všem partnerům, kteří nám projevili svou podporu tímto chceme poděkovat.

04

Jednou z nejdůležitějších informací, kterou Vám čtenářům chceme touto formou sdělit, je uzavření smlouvy o spolupráci s panem Jordanem Guirovem, jakožto držitelem Dealerského kontraktu pro technologie ze skupiny TEREX GB Ltd. pro Český a Slovenský trh a majitelem společnosti POWERSCREEN ČR s.r.o. o spolupráci ve věci dodávek a servisní péče i pro stroje aktuelně v záruční lhůtě.

Naše společnost se nyní nespecializuje pouze na technologie POWERSCREEN, ale také jsme schopni nabízet naše služby pro ostatní technologie daného odvětví jako je např. FINLAY, SANDVIK, EXTEC. DSP...adt.

05

Společnost POWER support s.r.o. má vybudované zázemí včetně skladových prostor a dílen v obci Choltice 533 61, Jedousovská 334 nedaleko města Přelouč. Provádíme zde kompletní generální opravy, repasi a přestavby starších strojů.

powersupport

Kontakty na náš tým

Obchod - Tomáš Hruša tel.: 724 496 964; mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Servis a náhradní díly - Roman Kysilka tel.: 736 770 781; mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Ekonomicka a logistika - Lucie Vondráčková tel.:721 660 107; mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pohotovostní linka - tel.: 775 513 891

Servisní technici - Petr Podnecký, Petr Vojtíšek, Martin Bucek, Slavomír Jelínek, Pavel Nejedlo

Webové stránky: www.powersupport.cz

 

 

 

Back to top