Zeppelin & Caterpillar na veletrhu Bauma 2016

  • Více než 60 strojů a zařízení Cat®
  • Nejnovější technologie pro maximální produktivitu
  • Komplexní poprodejní služby

Největší stavební veletrh světa Bauma je za dveřmi. Areál výstaviště v Mnichově se ve dnech 11. - 17. dubna zaplní stovkami tisíc návštěvníků, toužících spatřit novinky v oblasti stavebních, zemních i těžebních strojů, technologií i služeb.

Společná expozice firem Caterpillar a Zeppelin bude jako tradičně patřit k největším tahákům veletrhu. V hale B6 se návštěvníkům představí více než šest desítek strojů a zařízení Cat® různých v konfiguracích a stupních výbavy. Kromě strojů zde budou prezentovány také nejmodernější tovární systémy pro sledování a kontrolu stroje a veškeré nabízené poprodejní služby. „Built for It" jako hlavní společné motto celé expozice v sobě odráží filozofii nabízet produkty na míru skutečným potřebám každého zákazníka.

Mezi největší exponáty veletrhu bude patřit sestava pevného dampru Cat®777G s kolovým nakladačem Cat® 992K

Na co se můžete těšit?

Služby Cat® Connect

Technologie Cat® Connect

Ústředním tématem společností Zeppelin a Caterpillar jsou v posledních letech chytrá systémová řešení pro vyšší produktivitu i životnost stroje. Společnost Caterpillar představuje tato řešení pod souhrnným názvem Cat® Connect a na veletrhu bauma 2016 jim bude věnována velká pozornost. V audiovizuálních projekcích se návštěvníkům představí všechny dostupné technologie typu Cat® Connect.

Systémová řešení typu "LINK"

Systém Cat® Product Link slouží k slouží k monitoringu provozu. Provozovatel stroje tak má snadný přístup ke všem užitečným provozním informacím – přesně ví, jakou mají jeho stroje spotřebu paliva, jak jsou vytěžované, kde se pohybují; může srovnávat jejich vzájemnou produktivitu a sledovat i spoustu jiných ukazatelů. S podporou místního dealera, kterým je v České republice společnost Zeppelin CZ, lze Cat® Product Link™ využít i při údržbě a servisu stroje; jako součást některého z balíčku servisních služeb, prodávaných na trhu pod zkratkou EMS (Equipment Management Solutions).

  • Systémová řešení typu GRADE / COMPACT se hodí všude tam, kde je požadována maximální produktivita práce. Instalované technologie tohoto typu využívají získaných dat k velmi přesnému ovládání příslušenství, jako jsou radlice nebo lopaty, což zjednoduší práci obsluze a podstatně zkrátí délku pracovních cyklů.
  • Systémová řešení typu PAYLOAD výrazně pomáhají při nakládce vytěženého materiálu na transportní vozidla. Jde v podstatě o inteligentní systém kontroly užitečného zatížení.

Část expozice Zeppelin / Caterpillar bude věnována inteligentním elektronickým systémům, například instalovanému sytému PAYLOAD pro efektivní nakládku materiálu

Novinky, které byste neměli minout...

Nová pásová rýpadla řady F XE (Cat®336F LN XE / Cat® 352F L XE)

Dlouho očekávaná pásová rýpadla jsou výjimečná především díky nově řešenému hydraulickému rozvaděči s elektronicky řízenými hydraulickými čerpadly. Toto řešení poskytuje maximální hydraulický výkon při nízkých nákladech a zároveň ochrání hydraulické komponenty před přílišným opotřebením. Označení „XE" je u Caterpillar používáno u vysoce úsporných modelů; v případě nových pásových rýpadel řady F XE jsou provozní parametry skutečně slibné. První rýpadla již dorazila prostřednictvím společnosti Zeppelin CZ do České republiky. Na Baumě se dozvíte více!

Pásové rýpadlo Cat® 352F XE bude určitě středem pozornosti návštěvníků veletrhu

Kolový nakladač Cat® 966M XE

Do 23tunového kolového nakladače, vlajkové lodi nové řady nakladačů M, integroval výrobce celou řadu technologií pro hospodárný provoz. Přepracována byla například hnací soustava, hydraulický systém; nová je i převodovka s plynule měnitelným převodovým poměrem. Kromě nízkých emisí nebo snadného ovládání je největší devizou tohoto stroje nízká spotřeba. V porovnání s předchozí řadou nakladačů K se výrobci podařilo snížit spotřebu až o 30 %. Nakladač si můžete na veletrhu prohlédnout i s případným průvodcem, který vám vysvětlí všechny přednosti tohoto stroje.

GRADE CONTROL na dozerech Cat®

Populární dozer Cat® D6N je nyní dostupný s rozšířeným systémem GRADE CONTROL s funkcí Slope Assist. Výrobcem instalovaný napomáhá precizní práci s radlicí dozeru a obsluha stroje tak zvládne jakoukoli práci, od prvního řezu až po finální úpravu terénu, v rekordně krátkých časech.

Nová kolová rýpadla M řady F

Kolová rýpadla Cat® nové řady F mají díky svým provozně-technickým parametrům ambice stát se ve své třídy opravdovým bestsellerem. „Kolovky", jak se těmto oblíbeným strojů říká, jsou vybaveny novým ECO režimem, upravujícím otáčky motoru bez ztráty výkonu stroje, dále přepínatelnou funkcí vypnutí motoru nebo funkcí automatického přepnutí do režimu „pojezd", který optimalizuje výkon hnacího ústrojí a šetří tak palivo. O maximální využitelnost stroje v různých podmínkách se postará tichý nízkoemisní motor s možností spalování bionafty (až do B20).

Veletrh Bauma nabízí návštěvníkům jedinečný pohled za „kulisy" dvou předních světových dodavatelů technologií pro stavební průmysl – společností Zeppelin a Caterpillar. Vystavené stroje Cat®, stejně jako audio-vizuální prezentace všech doprovodných služeb, jasně demonstrují aktuální trend na trhu, kterým jsou „úspory-produktivita-služby z jedné ruky". Po celou dobu konání veletrhu budou v hale B6 přítomni také zástupci společnosti Zeppelin CZ, kteří se vás ochotně ujmou a podají podrobnější informace o vystavené technice. V případě jakýchkoli dotazů nás můžete kontaktovat.

Kontakty najdete na www.zeppelin.cz

zeppelin-cat

 

Back to top