Super User

Super User

Stavební stroje: Exkurze čištěním, aneb jak o ně pečovat

Stavební stroje jsou během svého provozu vystavovány extrémně náročným podmínkám a velkému množství nečistot. Pro zachování jejich funkce a hodnoty, je důležité dbát nejen na jejich pravidelný servis, ale také na důkladné čištění, bez kterého by ani nebylo možné samotnou údržbu a opravy vykonávat.

Prachovice – rekordní letošní zakázka strojů KOMATSU

Koncem srpna proběhlo v lomu Prachovice, patřící společnosti CEMEX Czech Republik s.r.o., slavnostní předání dvojice obřích strojů KOMATSU od společnosti KUHN – BOHEMIA a.s. Do provozu byl předán kolový nakladač Komatsu WA600-8 a kolový pevný dumper Komatsu HD605-8.

Bobcat představuje kompletní řadu lehkých hutnicích strojů

Hutnicí aplikace jsou důležitou součástí mnoha odvětví a žádné staveniště se bez zhutňovače půdy a asfaltu neobejde. Proto Bobcat rozšiřuje produktové portfolio o nabídku kompletní řady lehkých hutnicích strojů, vyvinuté ve spolupráci s Ammann Group, značkou známou pro pohodlné ovládání, produktivitu a kvalitu svých strojů.

Toulovcovy Maštale – skalní ráj

Přírodní rezervace Toulovcovy Maštale patří mezi nejzajímavější kouty u nás. Je to oblast borových lesů a pískovcových skalních útvarů Toulovcovy a Městské Maštale.

Doosan Quarry Days

V lomu Bělice, patřící společnosti Kámen Zbraslav a.s., proběhla koncem září tradiční akce Doosan Quarry Days, kde byla předvedena řada novinek strojů Doosan.

Back to top