Pick-up roku 2016 se představí také na veletrhu Transport Expo

Tisková zpráva, Praha 10. 11 . 2016

Nový Nissan Navara vyhrál prestižní mezinárodní anketu Pick-up roku 2016. Můžete ho vidět také na veletrhu užitkových vozidel a přepravy Transport Expo. Vedle toho bude předáno ocenění vítězi ankety Nejpraktičtější užitkový vůz roku, kterou organizuje pořadatel veletrhu s cílem podpořit a ocenit novinky mezi vozy kategorie užitkové vozy do 3,5 tuny celkové hmotnosti v daném roce.

01

Mezi exponáty budou zastoupeny v široké míře užitkové vozy všech typů karoserií, ale také nejmodernější vozidla z oblasti nákladní dopravy a přepravy osob. Pro profesionály v dopravě jsou připraveny semináře na užitečná témata z legislativy a pojištění, nebo odborný test skříňových dodávek určených pro kurýrní společnosti. Vstup na výstavu i všechny semináře je zdarma.

K předání ocenění vítězi ankety Nejpraktičtější užitkový vůz roku dojde ve středu 23. listopadu v 16 hodin v konferenčním prostoru v hale č. 4 výstaviště PVA EXPO PRAHA, kde se veletrh koná ve dnech 22.-24. listopadu.

Více informací naleznete na www.transportexpo.cz.

Média