CROY uvádí na trh zcela přepracované vozy UNIMOG generace EURO VI

CROY / Daimler AG / Mercedes Benz (tisková zpráva)

Společnost CROY s.r.o., importér Daimler AG pro UNIMOG v České republice a autorizovaný dealer pro prodej a servis užitkových vozidel Mercedes-Benz, představila veřejnosti nová vozidla UNIMOG v generaci EURO VI. Za společnost CROY s.r.o. vozy slavnostně odhalili pánové Ladislav Vybíral a Alexis Prinz von Croy.

Všechny přítomné přišli osobně pozdravit i zástupci výrobního závodu z Wörthu pan Jean-Michel Haen a Thorsten Heinzelmann. „Naši inženýři nejen přestavěli motor vozu, aby vyhovoval podmínkám předpisů EURO VI, ale připravili jsme zcela novou generaci vozidel, která je v řadě směrů převratná,“ řekl Jean-Michel Haen.

Za Mercedes-Benz Česká republika přivítal přítomné generální ředitel společnosti pan Florian Müller a zavzpomínal: „Když jsem začínal svou kariéru u firmy Mercedes-Benz, tak mé první kroky byly spojeny právě s Unimogem; a musím přiznat, že mám tyto vozy rád dodnes.“

Jednatel společnosti CROY s.r.o., pan Ladislav Vybíral si ještě před slavnostním odhalením nových vozů dovolil parafrázi slavného výroku o velkých lidských skocích: „Nové vozy UNIMOG jsou velkým skokem v technice, to ale sami poznáte a uvědomíte si až v okamžiku, kdy si do vozu sednete, seznámíte se s ním a ujedete první kilometry.“